Meer informatie over reiswijzer tijdens de OpStapdag Willemstad en Helwijk

Geplaatst: 22-5-2018

Alle inwoners van Willemstad en Helwijk die 65 jaar of ouder zijn, hebben een reiswijzer ontvangen. De reiswijzer biedt een handig overzicht van het bestaande vervoersaanbod in uw omgeving. Om hier meer uitleg over te geven, wordt er een OpStapdag georganiseerd: donderdag 31 mei, 13.30 - 15.00 uur in Gebouw Irene

In 2017 zijn er al OpStapdagen georganiseerd in Fijnaart, Standdaarbuiten en Klundert? Alle andre dorpen/steden van de gemeente Moerdijk volgen later dit jaar....

Informatie over buurtbus, deeltaxi en OV-chipkaart

De OpStapdag is een inloopmiddag waar u binnen kunt wandelen en informatie krijgt over de Reiswijzer. Er is onder andere een mobiliteitsconsulent aanwezig, waar u terecht kunt voor al uw vragen. Ook krijgt u uitleg over de buurtbus, deeltaxi en het gebruik van een OV-chipkaart. U kunt op deze dag ook een gratis gepersonaliseerde OV chipkaart aanvragen. Neem hiervoor een pasfoto en een kopie van uw bankafschrift mee.

Vervoer van Helwijk naar Willemstad

Mocht u niet op eigen gelegenheid kunnen komen, dan kunt u gebruikmaken van de OpStapbus die om 13.15 en 14.15 uur vertrekt vanaf gemeenschapshuis de Blokhut in Helwijk. De bus brengt u ook vanuit Willemstad weer terug naar Helwijk om 14.00 en 15.00 uur.  

De reiswijzer

Met de reiswijzer wil gemeente Moerdijk meer bekendheid geven aan de vervoersmogelijkheden die er in de gemeente zijn. De gemeente Moerdijk hoopt daarmee een toenemend gebruik van het openbaar vervoer te bereiken en uw mobiliteit te verhogen. De reiswijzer is ook digitaal te bekijken: moerdijk.nl/reiswijzer.