Aanmelden SLIM-event

Het thema van het SLIM-event op 14 november 2017 is: ZICHTBAARHEID! In de dynamische tijd waarin we nu leven en ondernemen is het belangrijk dat je zichtbaar bent in jouw markt. Zichtbaarheid leidt tot vindbaarheid en vergroot je kans op succesvol ondernemen. Maar, hoe maak je je bedrijf nu zichtbaar in een constant veranderende wereld? Laat je inspireren door onze mysterie guest en de inspiratiesessies.

Onze mystery guest laat je niet alleen horen en zien wat een verandering teweegbrengt, maar ook ga je de verandering echt voelen en daadwerkelijk beleven. Je leert op een andere manier naar een verandering te kijken, andere houdingen aan te nemen.

Bekijk hier de verschillende inspiratiesessies: Inspiratiesessies SLIM. Het volledige programma vindt u in deĀ uitnodiging SLIM event (500 kB).

Heb jij het lef? Meld je dan nu aan! Er zijn 225 plaatsen beschikbaar, daarbij geldt: vol = vol.

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Indien u zich aanmeldt maar niet aanwezig bent, dan zijn wij genoodzaakt de kosten aan u door te berekenen. Heb je je aangemeld, maar ben je alsnog verhinderd, dan kun je je voor voorafgaand aan het SLIM-event afmelden via maarten.mulder@moerdijk.nl.

Bent u benieuwd wie zich al heeft aangemeld? Bekijk hier het overzicht met aanmeldingen.