Toegankelijkheid

Wij besteden veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Wij gebruiken daarvoor het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen.

De status

Deze website heeft in 2014 het certificaat ontvangen, waarin staat dat de website voldoet aan de webrichtlijnen versie 2 level AA, niveau 3 van het waarmerk drempelvrij.nl. Dit is het hoogst mogelijke niveau en daarmee zijn we optimaal toegankelijk. Het logo wat een jaar lang te zien was op deze site is in juli 2015 weer verwijderd, omdat wij vanuit financieel oogpunt geen verplichte herinspectie hebben uit laten voeren. Desondanks hechten wij veel waarde aan het toegankelijk houden van onze website!  

Melding van ontoegankelijkheid

Mocht u van mening zijn dat onze website niet voldoet, of heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

U kunt een melding doen door een mail te sturen naar info@moerdijk.nl:

  • Geef in de onderwerpregel aan: Toegankelijkheid website;
  • Omschrijf het probleem;
  • Neem in uw e-mail de link op naar de pagina die problemen gaf;
  • Geef bij voorkeur aan welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.