Toeristisch Fonds Moerdijk: voor en door ondernemers!

In 2016 is het Toeristisch Fonds Moerdijk opgericht; met als doelstelling om alle kernen van onze prachtige gemeente te verbinden en deze in de regio sterker op de kaart te zetten op toeristisch en recreatief gebied. Bent u ondernemer in de gemeente Moerdijk? Maak dan samen met het Fonds Moerdijk nog aantrekkelijker en kijk wat zij voor u kunnen betekenen? Vraag bijvoorbeeld een subsidie aan voor uw evenement of activiteit...

Voorheen ging de toeristenbelasting naar de algemene middelen, maar het Toeristisch Fonds Moerdijk (TFM) heeft zich er sterk voor gemaakt dat een deel van deze opbrengsten specifiek gebruikt kan worden voor het versterken van het toeristische en recreatieve imago van de gemeente Moerdijk. Dit doet TFM samen met alle ondernemers en partijen die in deze sector actief zijn. Samen met de gemeente Moerdijk probeert TFM de krachten uit alle kernen van de gemeente te bundelen om dit vergeten stukje Brabant beter onder de aandacht te krijgen. De hele gemeente moet beter in beeld komen: de ondernemers, de activiteiten en de pareltjes (trekpleisters) van de Gemeente Moerdijk! Uiteindelijk moet dit gaan leiden tot een meer bloeiende en levendige gemeente en hopelijk meer omzet voor alle ondernemers. Waarvan uiteraard ook de inwoners profiteren.

Deel uw ideeën, projecten, activiteiten en evenementen

TFM stimuleert ondernemers om ideeën, projecten, activiteiten en evenementen uit te werken die bij kunnen dragen aan de promotie van het gebied. Waar vroeger ideeën konden stranden door een tekort aan geld of door gebrek aan daadkracht is er nu de mogelijkheid subsidie aan te vragen bij TFM. Kortom: projecten of ideeën kunnen daadwerkelijk gerealiseerd worden. Samen proberen TFM en de gemeente Moerdijk aan ondernemers een impuls te geven om daadwerkelijk aan de slag te gaan, waarbij ondernemers ook hun stem kunnen laten horen bij Pitch Moerdijk. Dit is een werkgroep voortgekomen uit de bijeenkomst van november 2016 en staat voor Platform Initiatieven Toeristisch Moerdijk.

Subsidie aanvragen

Alle ondernemers kunnen een stimuleringssubsidie aanvragen bij TFM, bijvoorbeeld voor evenementen of activiteiten. Het bestuur zal elke aanvraag voor een subsidie toetsen aan de hand van vastgestelde criteria en er zal gekeken worden naar haalbaarheid en de kans op voortzetting in de toekomst.

Download: Aanvraagformulier subsidie TFM (Word-bestand)

Neem deel aan de bijeenkomsten

TFM nodigt alle ondernemers in de toeristische en recreatieve sector uit om deel te nemen aan bijeenkomsten om samenwerking optimaal mogelijk te maken. En om op die manier tot een krachtig platform te komen om de gemeente Moerdijk een nog aantrekkelijker gemeente te maken.

Contact

TFM gaat een Nieuwsbrief uitbrengen waarvoor ingeschreven kan worden via TFMoerdijk@gmail.com. Ook kunt u TFM volgen op Facebook.  

Toeristisch Fonds Moerdijk KVK 64704599.

Heeft u vragen voor het Toeristisch Fonds Moerdijk of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen.

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Uw persoonlijke gegevens
Uw vraag