Update Zevenbergse haven via YouTube

Geplaatst: 3-6-2020

Een traditionele informatieavond in het gemeentehuis zit er door de coronamaatregelen niet in. Het projectteam gaat daarom digitaal. Op dinsdagavond 9 juni om 19.00 uur vertellen de gemeente en de aannemer live via YouTube hoe het werk aan de Zevenbergse haven ervoor staat.

De nieuwe haven van Zevenbergen krijgt steeds meer vorm. Benieuwd naar de stand van zaken? En naar wat er in de komende maanden gebeurt? Volg dan op dinsdagavond 9 juni om 19.00 uur de live update. Gewoon vanuit huis, via YouTube. Heeft u vragen? Die stelt u tijdens de live update aan het projectteam via WhatsApp – het telefoonnummer daarvoor komt tijdens de update in beeld.

Op tablet of computer

U volgt de live update op een tablet, laptop of pc via www.centrumontwikkelingzevenbergen.nl/update. Rechtstreeks kijken op YouTube kan ook.

Vragen stellen

Tijdens de live update vertellen omgevingsmanagers Remmert Slagter van de gemeente Moerdijk en Ruben Herregodts van de aannemerscombinatie Strukton Civiel Zuid-Van den Herik over de voortgang van het werk. Kijkers kunnen ondertussen vragen stellen via WhatsApp. Na dit algemene deel is er de gelegenheid om in kleine groepen te praten met medewerkers van het project. Hoe dit werkt, wordt uitgelegd tijdens de live stream.

We hopen u via YouTube te begroeten op dinsdag 9 juni, om 19 uur!