VVV Moerdijk wordt Visit Moerdijk!

Geplaatst: 1-6-2022

Vanaf 1 juni krijgt VVV Moerdijk een nieuwe naam: Visit Moerdijk. De komende maanden ga je die naam steeds vaker zien. Op foldermateriaal, in de informatiepunten, op hun socialemediakanalen én op de nieuwe website visitmoerdijk.nl die vanaf juli 2022 live gaat. Ook het e-mailadres verandert: visit@moerdijk.nl. Daarmee komt het oude mailadres vvv@moerdijk.nl  na een korte overgangsperiode te vervallen.

Met deze naamswijziging willen ze vooral hun online concurrentiepositie versterken en gaan ze mee met (internationale) ontwikkelingen op het gebied van destinatiemarketing. Op dit moment droeg de naam VVV al een tijd niet meer bij aan het vermarkten van het ‘toeristisch product Moerdijk’. Om die reden wordt nu gekozen voor een   nieuwe weg onder de naam Visit Moerdijk.

De werkwijze blijft echter hetzelfde. Ook onder de noemer Visit Moerdijk worden toeristen, bezoekers én inwoners geïnspireerd en geïnformeerd voor een geslaagd bezoek aan de gemeente Moerdijk.

VVV-merk

Niet alleen Moerdijk, maar ook het vrijetijdsmerk VVV zoekt naar aansluiting bij de huidige ontwikkelingen in vrijetijdsland. Hoewel de naam Visit Moerdijk in de toekomst zal blijven, worden de ontwikkelingen bij VVV Nederland goed in de gaten gehouden.

Nieuwe website

Op zoek naar toeristische informatie? Tot de lancering van de nieuwe website blijft www.vvvmoerdijk.nl online. Hier kun je nog altijd terecht voor actuele toeristische info, events en nieuws. Ook het aanmelden van evenementen blijft mogelijk. De nieuwe website visitmoerdijk.nl komt begin juli online. Bezoekers van de oude website worden automatisch doorgeleid naar de relevante pagina’s op deze nieuwe website.

Toeristische informatiepunten

Onze gemeente kent drie toeristische informatiepunten (TIP’s): in Bezoekerscentrum Het Mauritshuis in Willemstad, in de Stad Klundert en bij Primera Nagtzaam in Zevenbergen. Deze TIP’s blijven geopend volgens huidige tijden en beschikken over divers foldermateriaal voor inwoners en gasten. Ook kun je hier terecht voor vragen over een bezoek aan de hele gemeente Moerdijk. Oplettende bezoekers zullen hier in de loop van juni enkel een paar kleine aanpassingen opmerken qua naam.

Voor ondernemers

Voor ondernemers die actief zijn in de toeristisch-recreatieve sector van de gemeente Moerdijk verandert er niets. Ook onder Visit Moerdijk plaatsen we graag activiteiten, locaties, evenementen of nieuws op onze website en socialemediakanalen. Daarnaast blijft het mogelijk foldermateriaal aan te vragen. Dit kan via visit@moerdijk.nl. Meer informatie voor ondernemers is te vinden op vvvmoerdijk.nl/voor-ondernemers.