Bouwkavels Vlinderbuurt Standdaarbuiten

De gemeente Moerdijk biedt bouwkavels aan in de wijk Vlinderbuurt in Standdaarbuiten. De Vlinderbuurt is de nieuwe woonwijk van de kern Standdaarbuiten, gelegen langs de Rijksweg A17. De wijk kenmerkt zich door veel vrije sector woningen en veel groen in de woonomgeving.

Het grootste deel van het gebied is inmiddels gereed en momenteel wordt het laatste deelgebied ontwikkeld. In eerste instantie gaat het hierbij om de verkoop van 7 bouwkavels gelegen aan de Wintervlinder/Markiezenlaan. Uitgangspunten voor de verkoop van deze bouwkavels zijn de fraaie ligging, de scherpe prijs van € 245,-- per vierkante meter (exclusief BTW, notaris- en andere kosten) en de flexibele kavelgrootte.

Interesse?

De verkoop van de kavels is begin 2014 gestart. Voor een aantal kavels is belangstelling getoond en met deze kandidaten lopen gesprekken. Na afronding hiervan wordt de volgende verkoopronde gestart. Er zijn immers nog kavels beschikbaar. Heeft u hiervoor belangstelling, neem dan contact op met makelaar Pieter van Wensen, tel: (0168) 401767 of 06 - 81 344 505 of per e-mail info@vanwensenmakelaars.nl.
Ten slotte kunt u ook informatie vinden op de website van Van Wensen Makelaars.

Bijlagen

Projecten