4 t/m 9 november 2019 - Week van de Duurzaamheid: de energietransitie in Moerdijk

Geplaatst: 3-10-2019

Steeds meer mensen in Moerdijk gaan aan de slag met duurzame energie. Tijdens de Week van de Duurzaamheid, georganiseerd door Energiek Moerdijk en gemeente Moerdijk, laten we zien hoe we in onze mooie gemeente werken aan de energietransitie. Met inspirerende verhalen van inwoners die hun huis supergoed isoleren, van ondernemers die geld verdienen met duurzame energie en duurzame initiatieven in de buurt.

Weten wat er mogelijk is?

Tijdens verschillende activiteiten kunnen inwoners, verenigingen en bedrijven meer leren over duurzame energie en hoe ze zelf kunnen verduurzamen. En Energiek Moerdijk en gemeente Moerdijk helpen graag. Dus zet de Week van Duurzaamheid in je agenda! Binnenkort volgt meer informatie over alle activiteiten.

Heb jij een goed initiatief? Meld je aan!

Wij zoeken nog trotse inwoners, verenigingen of bedrijven die hun verhaal of tips willen delen en een voorbeeld kunnen zijn voor anderen. Alle ‘positieve energie’ is welkom. Laat het ons weten via info@energiekmoerdijk.nl. Of wil jij zelf iets organiseren tijdens de Week van de Duurzaamheid? Meld het ons, we nemen het graag op in de agenda