Windsafari ook vanuit Langeweg en Zevenbergschen Hoek

Geplaatst: 12-7-2016

In de overleg met de dorpstafel Zevenbergschen Hoek stopt de bus van de windsafari naar de windmolens - woensdag 13 juli 2016 - ook in Langeweg en Zevenbergschen Hoek. Daardoor hoeft u dus niet eerst zelf naar Zevenbergen te komen, maar kunt u met de bus naar het gemeentehuis waar het programma begint.

Aanstaande woensdag 13 juli 2016 houdt de gemeente samen met de andere gemeenten langs de A16 en de provincie ,een excursie naar de windmolens bij de Hoevensche Beemden in Etten-Leur. Zo kan iedereen horen hoe windmolens klinken, zien hoe ze schaduwen maken en ervaren hoe het is om vlakbij een windmolen te zijn.

Om inwoners van Langeweg en Zevenbergschen Hoek beter in de gelegenheid te stellen om mee te kunnen gaan stopt de bus ook in Langeweg en Zevenbergschen Hoek. Zowel voor het ophalen als later weer terugbrengen. De vertrektijden zijn

  • 15.00 uur: opstapplaats bij Plein 1940 in Zevenbergschen Hoek
  • 15.15 uur: opstapplaats bij café De Droom in Langeweg
  • Na 18.30 uur brengt de bus de deelnemers naar hun oorspronkelijke opstapplaats terug.

Aanmelden  voor de bus kan via windenergieA16@brabant.nl.

De excursie begint met een uitleg en toelichting in het gemeentehuis. Daarna gaat er een bus naar de windmolens. Deze bus brengt de deelnemers later weer terug naar het gemeentehuis of dus naar de opstapplaats. .