Aanmelden vervolgbijeenkomst ondernemerspeiling

Afgelopen zomer zijn alle Moerdijkse ondernemers uitgenodigd om deel te nemen aan de ondernemerspeiling. In deze peiling vroegen we naar onze dienstverlening. Wat gaat goed? En wat kan beter? Inmiddels hebben we de uitkomsten op een rijtje gezet. Graag gaan we hier met u over in gesprek!

We nodigen u uit voor een speciale bijeenkomst, op dinsdagavond 19 november in de Skybar bij Hotel de Borgh in Zevenbergen. 

Wat gaan we precies doen?

De avond bestaat uit twee delen. Tijdens het eerste deel presenteert onderzoekbureau SCC Consultancy de resultaten van de ondernemerspeiling. Het tweede deel van de avond gaan we graag met u in gesprek over de uitkomsten. Vanuit het onderzoek zijn er thema’s in beeld gebracht waar we graag van u horen of u hier aanvullingen op heeft en waar u als ondernemer de prioriteit wilt leggen. Wat is voor u belangrijk en heeft u suggesties om tot verbetering te komen? 

Datum: 19 november
Locatie: Skybar Hotel de Borgh, IJshof 1, Zevenbergen
Tijd: Inloop om 19:15 uur, afsluiting 21:00 uur met afsluitende borrel. 
Uw input tijdens de avond verwerken we in een aanpak ter verbetering van de ondernemersdienstverlening. Een voorstel hiertoe wordt in december ter vaststelling aan het college van burgemeester en wethouders voorgelegd.  

Bekijk hier de uitnodiging van wethouder Thomas Zwiers: Uitnodiging (219 kB).

Velden met een sterretje (*) zijn verplicht.

Aanmelden
Anti-spam vraag