Partners

Lokale organisaties en bedrijven die u als ondernemer verder kunnen helpen.

Inkoopbureau West-Brabant

Inkoopbureau West-Brabant is een samenwerkingsverband op het gebied van inkoop en aanbestedingen in de regio Zuid-West Nederland. Het inkoopbureau is een stichting, opgericht door en voor haar deelnemers, namelijk gemeenten en andere non-profit organisaties. 

Het inkoopbureau ondersteunt en adviseert haar deelnemers op het gebied van inkoop en contractmanagement. De gemeente Moerdijk maakt op gebied van inkoop gebruik van de diensten van het Inkoopbureau.

Inkoopbureau West-Brabant

Havenbedrijf Moerdijk 

Wat ondernemers aan Port of Moerdijk bindt is: ruimte. In Moerdijk vinden zij de ruimte om te groeien. Om nieuwe markten te bereiken. Om duurzame ambities waar te maken. En: om écht te kiezen. Voor zee- of binnenvaart, voor spoor, buisleidingen of weg.

Havenbedrijf Moerdijk

De in juli 2014 vastgestelde Havenstrategie Moerdijk 2030 bevat de door share- en stakeholders onderschreven strategie voor de doorontwikkeling van het haven- en industrieterrein Moerdijk tot 2030. De Havenstrategie geeft aan dat de combinatie van beschikbare ruimte, industrie en de ideale ligging aan het water met verbindingen naar het achterland volop kansen biedt voor het haven- en industrieterrein Moerdijk om de komende decennia verder te groeien.

Kamer van Koophandel 

Bij de Kamer van Koophandel kun je terecht voor het inschrijven van je bedrijf of het doorgeven  van wijzigingen in je bedrijfsgegevens. Daarnaast kun je er ook terecht voor het bestellen van producten uit het handelsregister of voor advies of informatie over ondernemen. 

Kamer van Koophandel

Rewin

Rewin is de regionale ontwikkelings- en investeringsmaatschappij. Rewin helpt snel, deskundig en kosteloos bij kantoor & bedrijfsvestiging in West-Brabant, groei en financiering van het bedrijf en hebben verschillende regionale projecten voor startende en gevestigde ondernemers uit West-Brabant. Voor uitgebreide informatie over wat deze maatschappij voor u kan betekenen kunt u kijken op de website van Rewin:

Rewin

Werkplein Hart van West-Brabant

Het Werkplein Hart van West-Brabant is er voor alle inwoners van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert. Het Werkplein biedt informatie en advies over werk, inkomensondersteuning, advies en ondersteuning op maat om 'naar vermogen' te participeren en te werken of om uit schulden, armoede of sociaal isolement te komen en te blijven.

Werkplein Hart van West-Brabant

Werkgeversservicepunt West-Brabant

Het WSP is een professionele speler op de markt van arbeidsmarktbemiddeling en een belangrijke leverancier voor personeel. Uw behoefte is leidend voor ons: u heeft één aanspreekpunt in uw regio voor kosteloos advies en hulp bij uw arbeidsvraagstukken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, zoeken wij op basis van uw vraag indien nodig contact met onze partners zoals regiogemeenten, WVS, UWV of private partijen. 

WSP

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

De BOM bouwt samen met ondernemers aan een sterke, duurzame, toekomstbestendige Brabantse economie. Ze delen kennis, vormen netwerken en verstrekken kapitaal aan vernieuwende Brabantse ondernemingen en duurzame energieprojecten. Daarnaast stimuleren ze innovatieve, buitenlandse ondernemingen om zich in Brabant te vestigen en helpen ze Brabantse bedrijven met hun uitbreiding in het buitenland.

BOM

Ondernemersklankbord (OKB)

Als ondernemer moet u voortdurend keuzes maken. Dat is niet altijd even makkelijk. Daar zou u misschien best advies bij kunnen gebruiken van een ervaren ondernemer. De dienstverlening aan (startende) ondernemers binnen de gemeente Moerdijk wordt uitgevoerd door de landelijk opererende organisatie Ondernemersklankbord. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer of specialist in het bedrijfsleven verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Bel 088-1717920 voor hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming! 
Of kijk op de website.

Ondernemersklankbord

Belastingdienst West-Brabant

Belastingdienst West-Brabant

Belastingdienst

Belastingdienst

Braventure

Braventure biedt je snel toegang tot startkapitaal, kennis, community en faciliteiten met slechts één doel: jouw startup versnellen en laten slagen. Braventure is hét startup programma van de 2 Brabantse universiteiten, 4 hogescholen en 6 ontwikkelingsmaatschappijen. Deze krachtenbundeling brengt een schat aan kennis, ervaring en contacten bij elkaar die jouw startup een kick-start geven

Braventure