Wie heeft de Groenste Tuin van Moerdijk?

Geplaatst: 20-6-2018

Groene tuinen fleuren de straat op, maar ze hebben veel meer voordelen. Ze voeren bijvoorbeeld het water beter af, in de zomer is het er koeler en bijen voelen zich er thuis. Dus: steen eruit en groen erin! Om groene tuinen extra te stimuleren, looft de gemeente Moerdijk prijzen uit.

Iedere inwoner van de gemeente Moerdijk met een groene tuin of een fleurig balkon kan meedoen aan de wedstrijd de Groenste Tuin van Moerdijk. Er zijn drie categorieën:

  • tuinen kleiner dan 200 vierkante meter;
  • tuinen groter dan 200 vierkante meter;
  • balkons.

Aanmelden kan tot en met 31 augustus. Een deskundige jury van tuinambassadeurs van de vereniging Groei & Bloei beoordeelt in september alle tuinen. De prijsuitreiking is in oktober.

Weekendje weg

Iedere deelnemer ontvangt een juryrapport met tips voor de tuin. De winnaars in elke categorie winnen entree voor de Tuinen van Appeltern voor twee personen, inclusief overnachting, een feestelijk ontbijt en een high tea in de tuinen.

Meedoen?

Mail drie recente foto’s van uw tuin of balkon naar groenstetuin@moerdijk.nl. Vermeld in het bericht naam, adres, telefoonnummer en het formaat van de tuin.