We horen graag uw mening over Bravoflex Moerdijk

Geplaatst: 4-2-2020

Reist u wel eens met Bravoflex Moerdijk? Dan horen wij graag uw mening, wensen en ideeën om Bravoflex te verbeteren! We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan een groepsgesprek op woensdag 26 februari van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Zevenbergen. De avond is geheel verzorgd en als dank voor de deelname ontvangt u na afloop van de avond een VVV-cadeaucheque ter waarde van €30,-.

Eenvoudig aanmelden

Aanmelding kan via www.moventem.nl/bravoflex of telefonisch via 0575 – 760 227. Onderzoekbureau Moventem informeert u via de mail of telefonisch verder over het programma.
Bij grote interesse wordt een selectie van deelnemers gemaakt, waarbij gelet wordt op een optimale spreiding van leeftijd. Bij te weinig aanmeldingen wordt het groepsgesprek omgezet in individuele telefonische interviews. Moventem neemt dan contact met u op om een telefonisch gesprek in te plannen. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Als u deelneemt aan een telefonisch interview, dan ontvangt u na afloop als dank een VVV-cadeaucheque ter waarde van €10,-.

Bravoflex Moerdijk

Bravoflex is een flexibele vervoersservice op afroep voor inwoners van gemeente Moerdijk en bezoekers van deze gemeente. Reizigers kunnen binnen het vervoersgebied van halte naar halte reizen, zonder vaste route of dienstregeling. Bravoflex rijdt met kleine busjes of taxi’s van maandag tot en met vrijdag in de avonduren van 19.00 tot 00.00 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 09.00 tot 00.00 uur. Bravoflex is te bestellen via de gratis OV flex app of door te bellen naar telefoonnummer 088 0761 977. Dit kan minimaal 1 uur van tevoren en maximaal twee weken. De rit kan via de app betaald worden of bij de chauffeur met de pinpas. Een rit met Bravoflex kent een vast tarief van €3,50. De OV-chipkaart, het studentenreisproduct, bestaande OV-abonnementen en -kaartsoorten zijn niet geldig.

Meer informatie of boeken?

Op  www.bravoflex.info/moerdijk kunnen reizigers meer informatie vinden over de flexibele vervoersservice en de wijze van reserveren en betalen.