Start werkzaamheden Koningin Julianalaan Helwijk

Geplaatst: 26-8-2019

Nieuwsbericht afbeelding

De werkzaamheden voor de herinrichting van de Koningin Julianalaan in Helwijk gaan medio week 35 (28 augustus) van start. Op de Koningin Julianalaan moet de riolering worden vervangen. Er komt een nieuw riool voor vuilwater en een riool voor regenwater. De gemeente grijpt de gelegenheid aan om deze entree van Helwijk een flinke opknapbeurt te geven.

Wethouder Jack van Dorst is blij dat de schop volgens planning nu de grond in kan en is tevreden over de aanpak: “Heel prettig hoe we samen met de Helwijkers over deze herinrichting hebben kunnen nadenken.”

Wat gaat er gebeuren?

Na de opbouw van een tijdelijk materiaaldepot nabij de voormalige basisschool volgt begin september de start van de uitvoering op de kruising nabij het Steenpad. Twee weken later starten de rioleringswerkzaamheden. Omwonenden worden over de planning per brief geïnformeerd en zijn welkom bij een wekelijks inloopmoment in de keet van de aannemer.
Gisteren werd bekend dat Gebr. De Leeuw B.V. uit Oosterhout de civiele werkzaamheden voor ons gaat uitvoeren, in samenwerking met Brabant Water en Enexis

Voor inwoners die graag willen zien hoe het gaat worden liggen in De Blokhut een aantal exemplaren van de tekening klaar. 

Bereikbaarheid

Gedurende de werkzaamheden zal Gebr. De Leeuw zorgen dat verkeer waar nodig wordt omgeleid door middel van bebording.

Documenten