Moerdijks Ondernemersevent 2021

1 plus 1 is meer dan 2! Dat is het thema van het Moerdijks Ondernemersevent 2021. In november staat het najaarsevent voor ondernemers in de gemeente Moerdijk weer op de planning. Dit jaar in samenwerking met ondernemersverenigingen KOK, OVF en OVZ. En gelukkig weer fysiek bij elkaar met een inspirerend programma en voldoende gelegenheid tot netwerken.

Het Moerdijks Ondernemers event is op 22 november in De Stad Klundert!

Iedereen heeft zijn of haar talent. Hoe zorg je er nu voor dat iedereen in zijn kracht staat en samenwerken niet 1 plus 1 is 2, maar nog veel meer is! 

Danielle Kloeg, reisonderneemster sinds 2000, is onlangs ook een paar maanden ambtenaar geweest. Door deze ervaring heeft ze aan beiden kanten van de tafel gezeten en een goed beeld gekregen van waar nog winst valt te behalen qua samenwerken voor beiden partijen. Graag deelt ze haar persoonlijke ervaringen tijdens dit event.

Ali B, rapper, cabaretier, televisiepresentator en mede-eigenaar van het artiestenbureau SPEC sluit de avond af met een inspiratiesessie die boeit en fascineert; een inspiratiesessie die u mee moét maken. Ali zoomt met zijn ervaringen in op de kracht van samenwerken. Hoe je een goed team van mensen om je heen bouwt, waarin iedereen in zijn of haar kracht staat en je samen slimmer onderneemt en sneller groeit!

Bekijk hier het hele programma: Uitnodiging Moerdijks Ondernemersevent (3 MB)

Aanmelden voor het ondernemersevent is helaas niet meer mogelijk. Alle beschikbare plaatsen zijn uitverkocht.