Moerdijks Ondernemersevent ‘Blik vooruit!’

Blik vooruit! Dat is het thema van het Moerdijks Ondernemersevent 2020. In november staat het najaarsevent voor ondernemers in de gemeente Moerdijk weer op de planning. Vanwege het coronavirus kan het echter niet in de gebruikelijke vorm plaatsvinden.

Om de verbinding met elkaar te houden, hebben we besloten om in november een online inspiratiemaand voor de lokale ondernemers te organiseren. De sprekers van het najaarsevent delen dan alsnog via online sessies hun inspiratie met jullie. 

Het programma ziet er als volgt uit:

10 november 2020 van 19.30 tot 20.30 uur – Marianne Zwagerman

Als innovatiestrateeg helpt en inspireert Marianne Zwagerman mensen en ondernemers om schaamteloos en onverschrokken te leven in het aangeharkte rubberentegelparadijs dat we van Nederland hebben gemaakt. In deze angstige coronatijden kan alleen moed en ondernemerschap ons redden. Net als geluk is moed misschien geen keuze, maar wel een besluit. Hoe neem je dat besluit? En waarom? Kan jij als ondernemer in deze coronacrisis een held zijn, een moedig mens? En hoe pak je het aan? Laat je inspireren door Marianne Zwagerman tijdens haar online inspiratiesessie!

Aanmelden voor de online inspiratiesessie van Marianne Zwagerman kan via onderstaande link.

Aanmelden

24 november 2020 van 19.30 tot 20.30 uur – Annemarie Timmermans

In dit uitdagende jaar zijn we allemaal risicomanagers geworden. Heel Nederland houdt zich bezig met de vraag of we met zijn allen goed bezig zijn. Hoe ga jij om met die vraag in jouw bedrijf? Hoe hou jij de blik vooruit als het gaat om veilig en gezond werken? Wanneer doe je het goed genoeg op dat gebied? Want over de top bezig zijn wil je niet, toch? Annemarie Timmermans, gedragsveiligheidskundige bij Camina, laat je zien en ervaren hoe je op een eenvoudige en leuke manier voor jouw bedrijf een antwoord kunt vinden op deze vraag. Wat gaat die blik vooruit jou opleveren? Houd pen en papier bij de hand en doe mee met deze interactieve online inspiratiesessie.

Aanmelden voor de online inspiratiesessie van Annemarie Timmermans kan via onderstaande link

Aanmelden

Bekijk hier het hele programma: Uitnodiging Ondernemersevent