Noordhoek

De speelplek aan de Vlasaard wordt in 2023 opgeknapt.

In 2022 hielden we een enquête onder bewoners van Noordhoek en kinderen van de R.K. basisschool Sint Jozef. De uitslag daarvan gaven we aan de twee speeltoestelleveranciers waarmee de gemeente samenwerkt. Die maakten vervolgens ontwerpen die bij deze worden gepresenteerd.

Voorkeur

Voor de speelplekken aan de Vlasaard is er de keus tussen twee ontwerpen van verschillende leveranciers, Kompan en Boerplay.

Tot 27 januari 2022 kan iedereen zijn voorkeur voor één van de ontwerpen aangeven. De ontwerpen waarvoor het meest een voorkeur is aangegeven zullen worden gerealiseerd. Uw voorkeur kunt u mailen naar info@moerdijk.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel dat het om de ‘speelplekken’ gaat, dan komt uw bericht op de juiste plek terecht.

Planning

Eind januari 2023 geven we de speeltoestelleveranciers opdracht voor de uitvoering. Vanwege drukte bij de leveranciers en lange levertijden start de aanleg van de nieuwe speelplekken eind april begin mei 2023. Wanneer het mooie weer start zijn de speelplekken weer up-to-date.

De beplanting op de speelplekken zal na half november 2023 worden aangeplant. Dit in verband met het plantseizoen.