Start verkoop nieuwbouw Driehoefijzersstraat Zevenbergschen Hoek in november

Geplaatst: 21-11-2019

Nieuwsbericht afbeelding

Vandaag is tijdens een drukbezochte inloop informatiemarkt in dorpshuis de Zevensprong de verkoop van 10 nieuwbouwwoningen 'De Watergaard' aan de Driehoefijzersstraat in Zevenbergschen Hoek gestart! "Ik ben blij dat we met deze ontwikkeling niet alleen zorgen voor nieuwe woningen maar ook de entree van Zevenbergschen Hoek verfraaien", aldus wethouder Brummans.

Het college van burgemeester en wethouders heeft stevige ambities op het gebied van woningbouw. De locatie aan de Driehoefijzersstraat waar voorheen drankenhandel Van der Made was gevestigd, staat al lang op de nominatie als nieuwbouwlocatie.

Plan

Op de locatie komen 10 rij- en hoekwoningen met tuin gelegen aan het water. Vandaag is de verkoop van de woningen gestart. Vanaf begin volgend jaar worden nadere voorbereidingen getroffen, zoals het slopen van de bestaande panden en het opschonen van het terrein. Bij een succesvolle verkoop verwachten we medio volgend jaar de bouw op te starten. Heeft u interesse in De Watergaard? Voor meer informatie en inschrijven  https://www.dewatergaard.nl of stuur een mail naar dewatergaard@hazenberg.nl.