Startersevent 9 november in de Nieuwe Nobelaer

Geplaatst: 3-10-2018

Om startende ondernemers eens op een innovatieve manier bij elkaar te brengen organiseren de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Rucphen en Zundert samen met Stichting Ondernemersklankbord (OKB) een startersevent op 9 november in De Nieuwe Nobelaar in Etten Leur. 

Wethouder Thomas Zwiers: “Starters daadwerkelijk vooruit helpen en hen relevante kennis en ervaring aanreiken om hun onderneming succesvol te maken is het belangrijkste doel van dit event. Het is vooral bedoeld voor mensen die een onderneming willen starten of in de afgelopen twee jaar zijn gestart, daarbij een vraag hebben en op zoek zijn naar mogelijke oplossingen.” 

Dit event is ook een prima gelegenheid om andere starters te ontmoeten, ervaringen te delen en te netwerken. Bovendien kan men ook één op één contact hebben met vertegenwoordigers van één van de vijf gemeenten en de adviseurs van het OKB.

Het programma

Het programma is gebouwd rondom drie onderwerpen waar starters vaak mee worstelen. De onderwerpen die centraal staan zijn: strategie en marketing; doelgroepen en communicatie; financieel plan en financiering. Het unieke van deze opzet is dat deelnemers vooraf hun eigen vraagstukken wat betreft deze zaken kunnen inbrengen die dan tijdens de sessies worden behandeld. De sessies worden geleid door ervaren adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord.  

Het event is van 13.00 uur tot 18.00 uur in de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur. Aanmelden kan voor 19 oktober via het online aanmeldformulier