Volop plezier met Meer Zomer vakantie DOE-boekje

Geplaatst: 3-7-2023

Ook dit jaar heeft meer Moerdijk weer een gratis “meer Zomer” programma. Het is een programma met toffe Moerdijkse activiteiten voor kinderen van 4-21 jaar uit de gemeente Moerdijk.

De inschrijvingen voor de activiteiten starten vanaf komende woensdag op de website van meer Moerdijk

Om extra aandacht te geven aan het gratis programma heeft meer Moerdijk het “meer Zomer vakantie DOE-BOEK” ontworpen. Vol met leuke puzzels en ideeën om deze vakantie niet stil te hoeven zitten. Alle basisschool kinderen uit gemeente Moerdijk krijgen dit boekje vol met leuke tips puzzels en activiteiten.

Afgelopen vrijdag heeft wethouder Pauline Joosten het eerste meer Zomer vakantie Doe-Boek uitgereikt. Dit was bij basisschool De Singel in Willemstad. Pauline Joosten: "Voor als je even niet lekker buiten aan het ravotten bent, of misschien even geen vriendjes in de buurt hebt of als je gewoon even iets voor jezelf wilt doen is het vakantie doeboek van meer Moerdijk superleuk. Ik ben benieuwd of er kinderen de xxl bellenblaas gaan maken of de skeelerbingo gaan doen. Daarnaast wil ik alle ouders attent maken op de leuke gratis activiteiten van Meer Moerdijk. Je hoeft je echt geen dag te vervelen in de zomervakantie. Geniet er van!"