Vuelta

Komende zomer komt de Vuelta door de gemeente Moerdijk. Word jij daar net zo enthousiast van als wij?

Inmiddels is bekend geworden dat de Vuelta helaas niet doorgaat in augustus en dus ook niet op zondag 16 augustus door onze gemeente komt. Momenteel wordt er door de internationale wielerorganisatie in overleg met de Spaanse en Nederlandse overheid onderzocht of de Vuelta in het najaar kan worden georganiseerd. Hou deze website in de gaten voor het laatste nieuws. Heb je vragen? Laat het dan weten via info@moerdijk.nl.

Terugblik Vuelta Café

Op dinsdag 4 februari hebben inwoners, ondernemers, partners en andere geïnteresseerden meer informatie gekregen over de etappe en met elkaar nagedacht over leuke activiteiten. Wil je meer weten over de etappe of de regionale toertocht voor wielrenners? Of wil je inspiratie voor het organiseren van een leuke activiteit? Download dan deze presentatie Vuelta Moerdijk.

Route Vuelta

Wil je zelf iets organiseren of heb je een leuk idee?

Wij ondersteunen je graag Wat kunnen wij voor je betekenen:

Hier tref je een aantal voorschriften voor het organiseren van een activiteit op de dag zelf: Voorschriften (72 kB)

Aanmelden idee

We maken een activiteitenkalender voor de gemeente Moerdijk, waarop alle activiteiten in de aanloop naar en tijdens de Vuelta een plek krijgen. Heb je je idee uitgewerkt? Meld deze dan aan voor 15 mei 2020 door onderstaand formulier in te vullen en maak gebruik van deze promotiemogelijkheid.

Idee aanmelden

Meld je activiteit daarnaast aan bij La Vuelta Holanda en je idee wordt meegenomen in de landelijke promotie door de organisatie van de Vuelta in Nederland.