Grondtransporten Huizersdijk / Generaal Allenweg: 6 t/m 8 maart

Geplaatst: 1-3-2013

Van woensdag 6 maart tot en met vrijdag 8 maart 2013 wordt er grond afgevoerd en verplaatst van het terrein aan de Huizersdijk in Zevenbergen. Dit werk wordt uitgevoerd ter voorbereiding op het bouwrijp maken van het terrein voor woningbouwproject “Oevers Roode Vaart”.

De vrachtwagens kiezen een route via de tijdelijke brug. Ondanks het beperkt aantal dagen en vrachtbewegingen kan het zijn dat u op de Huizersdijk / Generaal Allenweg tijdelijk wat hinder ervaart. De rijtijden zijn ongeveer van ’s ochtends 09.00 uur  tot ’s middags 15.30 uur.

Aansluitend vindt op de bouwlocatie Huizersdijk grond- en geo-technisch onderzoek plaats. Dit is onderzoek om te bekijken hoe de bodem is opgebouwd.

Oevers Roode Vaart

Voor het woningbouwproject ‘Oevers Roode Vaart’ is door de gemeenteraad op 6 september 2012 het bestemmingsplan vastgesteld. De planning is dat in het 2e kwartaal van 2013 de werkzaamheden voor het bouwrijp maken van de 1e fase van dit gebied van start gaan. Verdere informatie hierover volgt binnenkort.
Meer informatie over dit project is te vinden op de projectpagina Oevers Roode Vaart.

Grondverplaatsing

Ter voorbereiding op het het bouwrijp maken worden eerst werkzaamheden uitgevoerd om vervuilde depots op de bouwlocatie Huizersdijk af te voeren. Ook wordt een aantal schone gronddepots verplaatst naar de bouwlocatie aan de Generaal Allenweg.

Vragen

Als u vragen heeft over de transporten of de uitvoering van het werk dan kunt u contact opnemen met de heer G. de Vugt, uitvoerder bij BAM Milieu, tel. 06 51403497, e-mail: g.de.vught@bammilieu.nl, of met de heer J. de Molenaar, medewerker directievoering en toezicht gemeente Moerdijk, via info@moerdijk.nl.