Informatieavond actualisatie bestemmingsplan bedrijventerrein Dintelmond

Geplaatst: 26-11-2018

Het bestemmingsplan Bedrijventerrein Dintelmond is tien jaar oud en moet geactualiseerd worden. Dat gaat volgens een wettelijk vastgestelde procedure. Van 22 november 2018 tot en met 2 januari 2019 ligt daarom het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage. Dat betekent concreet dat u in deze periode een inspraakreactie kunt geven. Daarom organiseren we op maandag 3 december een informatieavond van 19 - 22 uur in restaurant Dintelmond in Heijningen.

Tijdens deze avond vertellen we u over het nieuwe bestemmingsplan en de procedure. Ook krijgt u informatie over externe veiligheid, een belangrijk onderwerp in het nieuwe bestemmingsplan. Dat is de veiligheid van mens en milieu bij gebruik, opslag en vervoer van gevaarlijke stoffen. Tijdens de avond kunt u het bestemmingsplan inkijken en vragen stellen.

Programma
19.00 uur:   Inloop
19.30 uur:   Welkom en opening door Paula van der Spelt (adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling
gemeente Moerdijk)
19.35 uur:   Presentatie over het nieuwe bestemmingsplan en de procedure door Wanne Verweij
van KuiperCompagnons
19.55 uur:   Presentatie over externe veiligheid door Jeroen van Venrooij (stafadviseur Veiligheid
gemeente Moerdijk)
20.15 uur:   Presentatie over Economie in de gemeente door Tom Beening (accountmanager
Bedrijven gemeente Moerdijk)

Locatie: restaurant Dintelmond, Markweg 1-4 in Heijningen (bij jachthaven Dintelmond)

U kunt tussen 19 en 22 uur op elk moment binnenlopen met vragen over het bestemmingsplan, behalve tijdens de presentatie over het nieuwe bestemmingsplan en de procedure (van 19.30 tot 19.55 uur). We zien u graag op 3 december!