Taalpunt in de bibliotheek in Zevenbergen

Bij het Taalpunt in de bibliotheek van Zevenbergen kunt u een breed aanbod vinden van taaloefenmogelijkheden. Iedereen kan hier terecht voor gratis hulp bij het (beter) leren van de Nederlandse taal.

Elke maandag is er een Taaloefengroep waar u samen met andere deelnemers onder begeleiding van een vrijwilliger aan de slag gaat met lezen, schrijven en spreken. Mocht u alleen het spreken willen bijhouden en nieuwe contacten willen opdoen, dan kunt u op de donderdagmiddag (13:30-15:00 uur) naar het Taalcafé komen. 

Wilt u meer informatie over wat bij u persoonlijk past? Loop dan eens binnen bij het Taalspreekuur. Op de donderdagochtend tussen 10:00-12:00 uur zitten de vrijwilligers voor u klaar. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de Taaloefengroep. 

Daarnaast biedt de bibliotheek verschillende computercursussen, webinars voor werkzoekenden en hulp bij rekenen. Meer informatie leest u op www.bibliotheekwb.nl.

Als de bibliotheek open is, dan is het aanbod van het Taalpunt ook toegankelijk, ondanks de coronamaatregelen. De bibliotheek biedt ook online oefenmogelijkheden aan, zo kunt u met een vrijwilliger online taal oefenen en ook de computercursus kunt u zelf thuis volgen. 

Het Taalpunt is ook per mail bereikbaar op taalpuntzevenbergen@bibliotheekwb.nl