Taalpunt in de bibliotheek in Zevenbergen

Bij het Taalpunt in de bibliotheek van Zevenbergen kunt u een breed aanbod vinden van taaloefenmogelijkheden. Iedereen kan hier terecht voor gratis hulp bij het (beter) leren van de Nederlandse taal.

Wilt u meer informatie over wat bij u persoonlijk past? Loop dan eens binnen bij het Taalspreekuur. Op de donderdagochtend tussen 10:00-12:00 uur zitten de vrijwilligers klaar voor iedereen die vragen heeft over basisvaardigheden (taal, rekenen, gebruik computer en smartphone). Vrijwilligers kijken dan samen wat het beste bij iemand past, of geven advies. Ook kunt u zich hier aanmelden voor de Taaloefengroep op maandag.

Op donderdagmiddag van 13.30-15.00 uur is er Taalcafé in de bibliotheek van Zevenbergen. Dit is vrije inloop en iedereen mag langskomen. 
Op maandagmiddag van 13.30-15.00 uur is er een Taaloefengroep, waaraan inwoners na doorverwijzing vanuit het Taalspreekuur aan deel kunnen nemen. 

Daarnaast biedt de bibliotheek verschillende computercursussen, webinars voor werkzoekenden en hulp bij rekenen. Meer informatie leest u op www.bibliotheekwb.nl. De bibliotheek biedt ook online oefenmogelijkheden aan, zo kunt u met een vrijwilliger online taal oefenen en ook de computercursus kunt u zelf thuis volgen. Het Taalpunt is ook per mail bereikbaar op taalpuntzevenbergen@bibliotheekwb.nl