Gevonden of verloren voorwerp

Heeft u iets gevonden? Of bent u iets verloren? Dan leest u hier wat u het beste kunt doen.

Bewaartermijn

Alle verloren voorwerpen worden door de gemeente maximaal één jaar opgeslagen. Fietsen worden dertien weken bewaard bij onze buitendienst in Klundert.

De gemeente organiseert samen met het Werkgelegenheidsproject 1 keer in de drie maanden een kijkdag. Niet opgehaalde fietsen zijn dan te koop. De datum van deze kijkdag wordt gepubliceerd in de Moerdijkse Bode. Kunt u tijdens deze dag niet langskomen of wilt u eerder langskomen, dan kunt u een afspraak maken om te gaan kijken of uw kwijtgeraakte fiets is afgegeven.

Digitaal

Melden kan 24 uur per dag, 7 dagen per week via www.verlorenofgevonden.nl.

Aan de balie in het gemeentehuis

Ga naar de gemeente. De gemeente bewaart de gevonden voorwerpen. Heeft de gemeente uw voorwerp? Dan kunt u het voorwerp meekrijgen. Anders doet u aangifte van uw verloren voorwerp. U krijgt een oproep als de gemeente denkt dat uw voorwerp gevonden is.

Telefonisch

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 14 0168.

Gevonden of verloren identiteitsbewijs

Vindt u een rijbewijs, een identiteitskaart, een paspoort of een vreemdelingendocument dan moet u deze direct afgeven bij de gemeente. Bent u uw legitimatiebewijs kwijt/verloren? Laat het ons zo snel mogelijk weten! U kunt dit online melden. Lees hier meer over op 'Paspoort of identiteitskaart kwijt'.