Mantelzorgers te gast bij jeu de boules vereniging Groene Ster

Geplaatst: 25-8-2016

Woensdagmiddag 24 augustus was het dan zo ver, de eerste maandactiviteit voor mantelzorgers uit de gemeente Moerdijk in het kader van de mantelzorgwaardering 2016. Een jeu de boules toernooi bij Groene Ster in Zevenbergen. Dit werd een erg geslaagde middag!

Om 13.00 uur werden de mantelzorgers bij Groen Ster ontvangen met koffie, thee en cake. Er waren ook een aantal spelers van de vereniging aanwezig, zodat het een echt toernooi zou gaan worden. Om 13.30 uur begonnen de eerste partijtjes, die met wisselend succes werden afgesloten. Tussen de partijen door was het, mede door het fantastische weer, genieten op het terras. Rond 16.30 waren alle wedstrijden ten einde en waren de winnaars bekend. Het was een geslaagde middag.

Surplus Welzijn en de gemeente Moerdijk willen Groene Ster van harte bedanken voor de goede organisatie en hartelijke ontvangst.

Maandactiviteiten

De maandactiviteiten zijn activiteiten die buiten de Week van de Mantelzorg worden georganiseerd. Een wens die voortkwam uit de evaluatie van de Week van de Mantelzorg 2015.  De volgende maandactiviteit voor mantelzorgers die op het programma staat is een muzikale bingo op woensdagavond 14 september in de Fendertshof in Fijnaart. De aanvang hiervan is 19.00 uur. U kunt zich nog opgeven tot 3 september met een mail naar: mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl of bel met Jolanda van Leest 06-13941442 of Nanny van Gestel 06-30988943. Wij zien uw aanmelding graag tegenmoet.

U kunt zich ook nog aanmelden voor de andere twee maandactiviteiten:

  • Zumba Workshop, donderdagavond 6 oktober bij Dansstudio Daas, Noordhoek
  • Kerststukjes maken, dinsdagavond 20 december, Zeven Schakels, Zevenbergen.