Waterpoort-loop: 10 en 11 maart 2017

Geplaatst: 24-8-2016

Na een succesvolle eerste editie komt de Waterpoort-loop volgend jaar weer terug. Deze prachtige route voert ook door de gemeente Moerdijk en wordt u mede aangeboden door de samenwerkende partijen in Waterpoort, waaronder de gemeente Moerdijk. Tijdens de route staan de gastheren van Waterpoort voor u klaar!

Op 10 en 11 maart 2017 wordt voor de 2e keer een Kennedy-mars en een L.D.W. van 110 km georganiseerd rondom het Krammer en Volkerak. De tocht gaat door drie provincies door een uniek gebied van de Zuiderwaterlinie. Alle routes starten en eindigen bij Fort Prins Frederik in Ooltgensplaat.

Op vrijdag 10 maart start de route van de 80 kilometer en 110 kilometer om 22.00 uur vanaf het fort. Op zaterdag 11 maart is het mogelijk twee korte routes te wandelen van 20 en 40 km, deze routes starten tussen 9.00 uur en 11.00 uur vanaf het fort. Aanmelden voor de 80 km en 110 km kan via de website: boog-ooltgensplaat.nl.

Gastheren van Waterpoort staan voor u klaar

Deze route wordt u mede aangeboden door de samenwerkende partijen in Waterpoort. Uw tocht komt langs enkele gastheren van Waterpoort. Zij hebben de cursus Gastheerschap gevolgd en kunnen u informeren over de natuur, cultuurhistorie, streekproducten, het landschap en de recreatiemogelijkheden. Moerdijkse gastheren binnen deze route zijn onder andere:

  • B&B/Theetuin Floris en Sabina
  • De Prullenkast
  • Kersenboerderij Zuylenhoeve
  • Jachtcentrum Dintelmond
  • Fort Sabina

Meer informatie vindt u op www.waterpoortwerkt.nl.