Meld vuurwerkoverlast nu nog makkelijker

Geplaatst: 29-12-2016

Rond de jaarwisseling kunt u met uw smartphone schade door vuurwerk direct aan de gemeente melden met behulp van de BuitenBeter App. Daarnaast is het nu ook mogelijk om overlast door vuurwerk direct te melden bij de politie, via WhatsApp.

BuitenBeter App voor het melden van schade

Vuurwerkoverlast en vuurwerkschade is elk jaar een vervelende kostenpost. De BuitenBeter app kan dit helaas niet voorkomen, maar bespoedigt wel het herstel van deze vuurwerkschade. Samen kunnen we met de BuitenBeter app namelijk doeltreffend de vuurwerkschade in beeld brengen. De app is gratis beschikbaar voor iPhone, Android, Windows Phone, BlackBerry, Symbian, Windows Mobile en werkt in heel Nederland. 

Kijk voor meer informatie over de BuitenBeter app op www.moerdijk.nl/buitenbeter

Overlast melden via WhatsApp

Dit jaar is het ook mogelijk om vuurwerkoverlast bij de politie te melden via WhatsApp. Dat kan via het nummer 06-12207006. De politie treedt hard op tegen verkopers en gebruikers van illegaal vuurwerk en mensen die legaal vuurwerk op een verkeerde manier gebruiken. De politie reageert snel op meldingen! Naast WhatsApp kunt u ook anoniem melden bij Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via http://www.meldmisdaadanoniem.nl/melden.