Vragenlijst over vervoer in Moerdijk: vul hem in!

Geplaatst: 1-12-2016

We zijn een onderzoek gestart naar de vervoersbehoefte van onze inwoners. Tijd om na te denken over andere oplossingen. De gemeenteraad buigt zich in 2017 over dit vraagstuk. Belangrijk daarbij is uw mening! Laat van u horen en vul de korte vragenlijst in.

Goede vervoersmogelijkheden zijn belangrijk. Ook als u zelf geen auto heeft moeten er mogelijkheden zijn voor een zelfstandig en zelfredzaam bestaan. Daarnaast vragen ons af of het bestaande openbaar vervoer nog aansluit op uw vervoerswensen. Vul daarom onze vragenlijst in!

Ook als u zelf nooit gebruik maakt van het openbaar vervoer is het belangrijk om de vragenlijst in te vullen, omdat de vragenlijst over meerdere vormen van vervoer gaat. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer vijf tot tien minuten.

Vragenlijst invullen

Om de vragen te beantwoorden, kruist u het hokje aan van het antwoord dat het meest bij u past. Soms is er ruimte om zelf een antwoord in te vullen. Aan het einde van de vragenlijst is er ruimte voor opmerkingen, idee├źn en voorstellen.

U kunt deze vragenlijst tot en met zondag 18 december invullen. In het eerste kwartaal van 2017 zijn de resultaten bekend.