Plannen Blokhut en speeltuin worden aankomende dorpstafel gepresenteerd.

Geplaatst: 15-6-2016

Aankomende maandagavond 20 juni is er weer een dorpsavond voor Helwijk. Tijdens deze avond worden onder andere de nieuw/verbouwplannen van De Blokhut en de renovatie van de speeltuin gepresenteerd aan de hand van tekeningen. De Blokhut is toe aan verbouwing en gezien de toenemende activiteiten is er ook gekozen om de wijkvoorziening uit te breiden. Deze avond heeft u de gelegenheid om vragen te stellen of reactie te geven op de plannen. Komt u ook?

U bent maandag 20 juni van harte welkom om 19.30 uur in de Blokhut in Helwijk.

Meer informatie in de uitnodiging van Speeltuinvereniging Kindervreugd

Gebiedsplannen

De dorpstafel maakt onderdeel uit van het Gebiedsplan Helwijk. Sinds 2012 worden gebiedsplannen opgesteld in een samenwerking tussen maatschappelijke organisaties (gemeente Moerdijk, Surplus, Politie, het Woonkwartier en Groenhuysen), inwoners en bedrijven. Ontwikkelingen voor elke kern en het buitengebied krijgen plek in één document. Met als doel dat het ook in de toekomst prettig is om te wonen en leven in de kernen en het buitengebied van de gemeente Moerdijk. Alle partijen gaan samen aan de slag hiervoor.
Inmiddels zijn er al tien plannen in de gemeente Moerdijk afgerond. Uiteindelijk worden voor alle plaatsen en voor het buitengebied in de gemeente (in totaal twaalf) gebiedsplannen opgesteld.

Kijk op www.moerdijk.nl/gebiedsplannen voor meer informatie.

Projecten