Vernieuwde website VVV Moerdijk online

Geplaatst: 13-6-2016

Vanaf vandaag is de vernieuwde website van VVV Moerdijk online. De website is ingericht om toeristen en inwoners beter tot dienst te zijn. Met de nieuwe, frisse uitstraling met verbeterde navigatie en gebruiksgemak komt beter naar voren wat de gemeente Moerdijk bijzonder maakt.

De vernieuwde website geeft onder andere informatie over vestingstad Willemstad, de forten van de Stelling van Willemstad, recreatiemogelijkheden op en aan het Volkerak, Hollandsch Diep en de Mark en wandelen en fietsen door het uitgestrekte polderlandschap en de dorpen.

Uiteraard is er ook volop aandacht voor evenementen, overnachtingsmogelijkheden, eten en drinken en winkelen. De website richt zich daarmee niet alleen op toeristen, maar zeker ook op inwoners van de gemeente Moerdijk die willen weten wat er te doen is.

Wethouder Zwiers:

“Op de vernieuwde VVV Moerdijk website vinden bezoekers nu meteen de zaken waarvan blijkt dat die het meest worden bezocht en tegelijkertijd inspireert de website de bezoeker van al het moois dat de gemeente Moerdijk allemaal te bieden heeft.”

Voor meer informatie zie www.vvvmoerdijk.nl

Wilt u vermeld worden met uw toeristische onderneming of evenement op de website? Neem dan contact op via vvv@moerdijk.nl.