Extra ‘tafeltjesgesprekken’ voor het bestemmingsplan buitengebied

Geplaatst: 28-11-2016

In 2018 moet er een nieuw bestemmingsplan voor het buitengebied liggen. Om te zorgen dat alle perceeleigenaren zich straks in dat nieuwe bestemmingsplan kunnen vinden, krijgen bewoners en ondernemers de gelegenheid om aan te geven of de bestemming van hun kavel nog klopt. Tijdens speciale ‘tafeltjesgesprekken’ is er de gelegenheid om vragen te stellen en onjuistheden of wijzigingen te bespreken. Vanwege de grote belangstelling is een extra datum voor deze gesprekken.

Voor donderdag 1 december zijn er nog plaatsen beschikbaar,  zowel in de middag als avond. Donderdag 8 december is nu aan de planning toegevoegd. U kunt langskomen tussen 14.15 uur en 18.00 uur. Aanmelden hiervoor kan op www.moerdijk.nl/buitengebied

Het gaat om gesprekken van maximaal 15 minuten met een medewerker van de gemeente. Locatie: het gemeentehuis in Zevenbergen. Perceeleigenaren in het buitengebied hebben eerder deze maand een brief van de gemeente ontvangen met daarin een voorstel voor de bestemming van hun perceel.