Mantelzorg Waardering gemeente Moerdijk

Geplaatst: 7-11-2016

Heeft u zorg/hulp nodig en zorgt een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving voor u zonder daar betaald voor te krijgen? Dan is hij of zij een mantelzorger. Bent u of kent u een Mantelzorger? Meld hem, haar of uzelf dan aan voor de Mantelzorgwaardering ter waarde van € 35,- .

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. 1 op de 5 Nederlanders is mantelzorger. In de gemeente Moerdijk zijn dat dus ruim 7.000 mensen!

Waarderingsmenu

Mantelzorgers kunnen het zogenaamde “Waarderingsmenu” ontvangen.
Dit is een cadeaubon t.w.v. € 35,- die te besteden is bij diverse ondernemers in de gemeente Moerdijk. Iedere zorgvrager mag voor maximaal 4 mantelzorgers het Waarderingsmenu aanvragen. Dit Waarderingsmenu kunt u aanvragen t/m 31 december a.s.!

Aanmelden?

Bent u of kent u een Mantelzorger? Meld hem, haar of uzelf dan aan. Ook zorgvragers en zorgaanbieders kunnen mantelzorgers aanmelden. De aanmeldformulieren voor de Week van de Mantelzorg en het Waarderingsmenu zijn te downloaden. Ook kunt u een formulier aanvragen via mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl.