Nieuwe leden en klanten werven via de Webshop Meedoen

Geplaatst: 11-11-2016

Bedrijven, verenigingen en instellingen kunnen zich vanaf 1 november aanmelden voor de webshop www.meedoenhartvanwestbrabant.nl. De webshop is er voor sportieve, educatieve, culturele en sociale activiteiten. Moerdijkers met een bijstandsuitkering, een inkomen rond het minimumloon of AOW-uitkering kunnen vanaf 1 januari 2017 in de webshop een activiteit kiezen. De kosten voor de activiteiten worden betaald door het Werkplein Hart van West-Brabant namens de gemeente Moerdijk.

Aanspreken van nieuwe groepen mensen

Organisaties kunnen zich vanaf 1 november aanmelden via de webshop  Met een aanbod op de webshop kunnen zij een grote groep mensen aanspreken die nu niet meedoen aan hun activiteiten.

Deelname heeft voor bedrijven, verenigingen en instellingen de volgende voordelen:
• gegarandeerde betaling: het Werkplein maakt het bedrag rechtstreeks over aan de deelnemende organisatie;
• kosteloos aanbod plaatsen in de webshop;
• een nieuwe doelgroep aanspreken die nu niet meedoet aan activiteiten;
• betaling tegen reguliere lidmaatschapsgelden en prijzen.

Voor iedereen met een laag inkomen

Inwoners die voor deelname aan de webshop in aanmerking komen, ontvangen € 180,- shoptegoed per persoon per kalenderjaar. Iedereen met een bijstandsuitkering krijgt hier automatisch bericht van, andere mensen kunnen hiervoor een aanvraag indienen.

Webshop Meedoen Hart van West-Brabant

De webshop www.meedoenhartvanwestbrabant.nl is nu al toegankelijk voor inwoners van Etten-Leur en Halderberge. Inwoners uit die gemeenten kunnen vanaf 1 januari ook gebruik maken van het aanbod van organisaties in Moerdijk.

Moerdijkers met een inkomen tot 110% van het bedrag van de bijstandsuitkering kunnen zich voor de webshop aanmelden. Door de webshop kan iedereen deelnemen aan de maatschappij. Meedoen Hart van West-Brabant is onderdeel van het minimabeleid van de gemeente Moerdijk.