Nieuws uit… uw eigen dorp of stad

Geplaatst: 17-11-2016

Vanaf nu kunt u zich aanmelden voor een nieuwsmelding van een dorp of stad. Dan krijgt u een mail als er een nieuwsbericht over dat dorp of die stad op de website van de gemeente wordt geplaatst.

Naast de algemene en economische nieuwsbrieven waarop u zich kunt abonneren, kunt u zich nu dus ook opgeven voor een nieuwsmelding voor een dorp of stad.

Hoe werkt het?

Als er een nieuwsbericht op de website geplaats wordt, krijgt u hiervan dezelfde dag een melding per mail. Deze melding wordt dagelijks rond 18.00 uur verstuurd en u krijgt alleen een mail als er ook daadwerkelijk een nieuwsbericht geplaatst is.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden op de pagina van dorp of stad waarvan u de melding wilt ontvangen:
- Op de homepage (even naar beneden scrollen) of op de pagina Mijn stad/dorp vindt u een overzicht van de dorpen en steden. Klik daar op het dorp of de stad van uw keuze.
- Onder het ‘Nieuwsoverzicht’ aan de rechterkant van de pagina vindt u de link ‘Nieuws uit’ met daarachter de naam van die stad of dat dorp. Via de link komt u op het formulier waar u zich kunt aanmelden voor het dorp of de stad van uw keuze.

Gebiedsgericht werken

De ‘Nieuws uit…’ mailing is een onderdeel van het gebiedsgericht werken van de gemeente Moerdijk waaronder ook de gebiedsplannen vallen.

Projecten