Verenigingen Moerdijk: vraag nog snel uw subsidie aan!

Geplaatst: 24-11-2016

Het verenigingsleven is in Moerdijk zeer belangrijk! Om de verenigingen te helpen ontvangt een groot aantal van hen subsidie van de gemeente. De vele aanvragen die bij de gemeente binnen komen moeten uiteraard goed worden verwerkt. Daarom is de afspraak gemaakt dat subsidieaanvragen voor 1 december 2016 moeten zijn ingediend.

De aanvraag voor een jaarlijkse subsidie moet voor 1 december 2016 via de website zijn ingediend. Verenigingen die hiervoor in aanmerking komen hebben van ons eerder dit jaar de benodigde gegevens ontvangen.  Hierin stond een link, inloggegevens en aanvullende informatie. 

Kortingsclausule

Met de verenigingen in Moerdijk zijn ook afspraken gemaakt over wat er gebeurt als een aanvraag niet voor 1 december is ingediend. In dat geval wordt het bedrag waarvoor u subsidie aanvraagt met 10% gekort. Deze termijn loopt tot en met 31 december 2016.

Afwijzing

Hebben wij na deze datum nog geen aanvraag van uw organisatie ontvangen, dan is het helaas niet meer mogelijk om voor een jaarlijkse subsidie voor 2017 in aanmerking te komen.

Wij hopen daarom ook dat alle aanvragen op tijd binnen zijn, zodat de verenigingen die in aanmerking komen ook de gevraagde subsidie ontvangen.