Voorkom woninginbraak! Doe de inspectie van Inbraakproof

Geplaatst: 21-11-2016

Is mijn huis veilig? Kan er gemakkelijk worden ingebroken? Heb ik de juiste veiligheidsmaatregelen genomen? Vragen waarop u alleen maar een antwoord kan krijgen als er een professional wordt ingezet om de veiligheid van uw woning te beoordelen. Inbraakproof, een erkende organisatie die het politiekeurmerk “Veilig wonen” mag uitvoeren, en de gemeente Moerdijk geven u de gelegenheid om uw woning te laten inspecteren.

De emotionele impact na een inbraak is groot. Mensen hebben aan uw spullen gezeten en waardevolle spullen zijn vernield of verdwenen. De angst zal lange tijd blijven en uw onbevangenheid is weg. Nog een bijkomstigheid is het financiële plaatje. Wist u bijvoorbeeld dat iedere inbraak de maatschappij € 4.600,00 kost? Indirect ook geld dat van u afkomstig is.

Gratis inspectie

Inbraakproof zal na de inspectie, geheel vrijblijvend, een overzicht met aanbevelingen aan u overhandigen. U kunt zelf bepalen of u deze tips wilt inzetten en het keurmerk wilt ontvangen. Door het keurmerk kunt u vaak korting krijgen op uw inboedelverzekering. Dit kunt u navragen bij uw verzekeringsmaatschappij.

Per kern ontvangen huiseigenaren een brief waarin vermeld wordt hoe u een gratis inspectie bij Inbraakproof kunt aanvragen. Om lange wachttijden voor u te voorkomen, wordt er steeds één dorp of stad per keer aangeschreven. Vorig jaar is Inbraakproof van start gegaan en inmiddels zijn Fijnaart, Heijningen, Zevenbergschen Hoek en Zevenbergen aan de beurt gekomen. Huiseigenaren van Oudemolen en een gedeelte van Willemstad hebben nu een brief ontvangen. De overige dorpen of steden volgen nog.

Maak gebruik van deze gratis inspectie, voorkomen is nog altijd beter dan genezen!