Zet de mantelzorger in het zonnetje tijdens de ‘Week van de Mantelzorg’

Geplaatst: 1-11-2016

Van 4 tot 10 november 2016 is het weer de 'Week van de Mantelzorg'. Net zoals vorig jaar organiseren wij samen met Surplus weer allerlei activiteiten voor mantelzorgers. Wij hebben namelijk bewondering voor mantelzorgers; ze maken vaak wat extra mogelijk voor anderen. Daarom maken wij in deze week wat extra mogelijk voor ú als mantelzorger.

Verwenmarkt tijdens de Week van de Mantelzorg

Op zaterdag 5 november organiseert gemeente Moerdijk, samen met Surplus, een verwenmarkt voor mantelzorgers van de gemeente Moerdijk. Deze verwenmarkt wordt gehouden in het gemeentehuis te Zevenbergen en duurt van 13.30-17.00 uur. De Verwenmarkt is onderdeel van de Mantelzorgwaardering 2016 van de gemeente Moerdijk. In de Week van de Mantelzorg zijn 17 verschillende activiteiten georganiseerd, verspreid over de diverse kernen van de gemeente. De uiterlijke aanmelddatum voor deze activiteiten was 26 oktober, dus u kunt zich hier helaas niet meer voor opgeven. Maar voor de bovengenoemde Verwenmarkt is er nog voldoende plaats en u hoeft zich hier niet voor aan te melden. Alle mantelzorgers zijn hier dus sowieso welkom.

Als u die middag degene voor wie u zorgt niet alleen kunt of wilt laten, is hij of zij van harte welkom in de theaterzaal in de Zeven Schakels (tegenover het gemeentehuis). Wij zorgen ook daar voor een muzikaal programma en (indien nodig) begeleiding!

Waarderingsmenu

Net zoals vorig jaar is er ook dit jaar weer een mantelzorgwaardering. Hiermee kunt u uw mantelzorger(s) laten zien dat u blij bent met die zorg/hulp. Het ‘Waarderingsmenu is een keuze uit verschillende cadeaubonnen, in totaal ter waarde van € 35,-. De gemeente Moerdijk wil namelijk graag alle mantelzorgers een blijk van waardering geven. Want de zorg/hulp door mantelzorgers is veel waard!
Het Waarderingsmenu is bedoeld voor mantelzorgers die mantelzorg verlenen aan iemand die in de gemeente Moerdijk woont. U mag voor maximaal 4 mantelzorgers dit Waarderingsmenu aanvragen. Kijk hier voor meer uitleg over de mantelzorgwaardering (pdf, 211 kB). om het waarderingsmenu aan te vragen kunt u gebruikmaken van het Aanvraagformulier Waarderingsmenu (pdf, 258 kB).