Informatieavond over (fiets)veiligheid op de Kuringen

Geplaatst: 27-10-2016

De gemeente Moerdijk werkt aan een aantal maatregelen die de (fiets)veiligheid op de Kuringen moeten verbeteren. Maandag 31 oktober is er in het gemeentehuis een informatieavond over deze maatregelen. Aanmelden voor deze avond is gewenst.

Aanleiding

Door de ontwikkeling van woonwijk Bosselaar-Zuid en de komst van de Neerhofschool, is op de Kuringen de verkeersintensiteit fors toegenomen. Omdat juist dit traject veel wordt gebruikt door fietsers van- en naar school (Neerhofschool en Marklandcollege) vinden wij het belangrijk dat ook de veiligheid van fietsers in het verkeer wordt verbeterd.

Informatieavond 31 oktober

De gemeente Moerdijk wilt op deze informatieavond informeren over mogelijke oplossingen en hoe het proces er qua planning uit gaat zien. Na een korte algemene presentatie zullen er aan tafels tekeningen worden gepresenteerd die deze oplossingen in beeld brengen. Aan elke tafel staat een verkeerkundige waaraan u vragen kunt stellen en suggesties c.q. opmerkingen kwijt kunt. Alle vragen en opmerkingen worden genoteerd en gebundeld.

Datum en tijd:

31 oktober 2016. U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom. De informatieavond start om 19.30 uur.

Locatie:

Moerdijkzaal (gemeentehuis te Zevenbergen).

Aanmelden:

We vragen u uiterlijk 28 oktober aan te geven met hoeveel personen u naar de bijeenkomst komt, zodat we er voor kunnen zorgen dat er voldoende stoelen staan. U kunt zich aanmelden bij de heer M. van Galen via Martijn.van.galen@moerdijk.nl of het telefoonnummer 14 0168.