Ondernemersverenigingen en gemeente: samen SLIM

Geplaatst: 28-9-2016

Gemeente Moerdijk en Ondernemersverenigingen hebben de handen ineengeslagen en organiseren dinsdagavond 15 november het netwerkevent SLIM voor lokale ondernemers. ‘Samen Lokaal Inkopen Moerdijk’, dát is SLIM. Doel van de avond is het lokale ondernemerschap aanwakkeren, zowel tussen gemeente en ondernemers als tussen de ondernemers onderling.

Wethouder Thomas Zwiers: “Ondernemers zijn belangrijke medespelers voor economie en leefbaarheid van de gemeente en de regio. Een stevig netwerk van lokale ondernemers betekent onderlinge verbinding en samenwerking. We brengen op deze avond ondernemers samen en bieden hen een interessante, boeiende en inspirerende avond, doorspekt van ervaringen van collega-ondernemers.  Gemeente Moerdijk heeft een rijk en actief ondernemersklimaat met een schat aan kennis en ervaring. Het is goed om die te delen en zo samen te vergroten”.

Samen met Ondernemersverenigingen

Nieuw is dat de avond voor lokale ondernemers dit keer niet alleen door de gemeente wordt georganiseerd maar dat ook de Ondernemersverenigingen betrokken zijn bij de organisatie. Ook nieuw is de opzet van de avond: de speeddates van voorheen worden vervangen door een lezing en inspiratiesessies van ondernemers. Er wordt veel meer gekeken naar vraag en aanbod van ondernemers, om tot mooie matches te komen. En uiteraard is er veel gelegenheid om te netwerken.

Lokale ondernemers kunnen vanaf 11 oktober op deze website inschrijven voor het netwerkevent; het aantal plaatsen is beperkt tot 225.