Stadstafel Klundert: enerverend als altijd

Geplaatst: 20-9-2016

Het was weer een volle stadstafel en als vanouds een levendige avond. Het windmolenpark blijft de gemoederen bezighouden.

Voor wat betreft de windmolens wordt de stadstafel geïnformeerd over de ontwikkelingen. De stadstafel blijft daardoor betrokken bij de voortgang.

Opening Huis van de Wijk

Het Huis van de Wijk vindt u in de Mauritshof. De officiële opening is op vrijdag 30 september vanaf 14.00 uur. U bent hierbij van harte welkom. De week erop start Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) Jeroen Eikelenboom als proef met een spreekuur in het Huis van de Wijk. Jeroen is aanwezig op 5 oktober, 19 oktober, 2 november en 16 november. Daarna volgt een evaluatie die bepaalt of en hoe dit verder voortgezet wordt.

Attractiekaart Klundert

Er is een attractiekaart gemaakt van Klundert. De kaart is voorzien van toeristische informatie over bezienswaardigheden met een plattegrond, wandel- en fietskaart. Op de achterzijde van de attractiekaart staat het fietsknooppuntennetwerk van de gemeente Moerdijk. Tijdens de stadstafel is de kaart uitgereikt aan de stadstafelleden. De kaart is (gratis) te verkrijgen bij de VVV en op diverse locaties binnen onze gemeente.

Werkgroep ‘Samenwerken en verbinden’ in De Bode

De werkgroep ‘Samenwerken en verbinden’ van de stadstafel komt in De Bode. Patricia Koomans en Anjo van Tilborgh van die werkgroep organiseren netwerkbijeenkomsten voor verenigingen. In week 39 komt er een artikel hierover in De Bode: Netwerken in Klundert.

Volgende stadstafel

De volgende stadstafel is op maandag 7 november. U bent dan van harte welkom vanaf 19.30 uur in de Niervaert.

Gebiedsplannen

De stadstafel Klundert is onderdeel van het Gebiedsplan Klundert. Elke stad, elk dorp en het buitengebied heeft een eigen gebiedsplan. In een gebiedsplan worden de plaatselijke wensen, uitdagingen en verbeterpunten op een rij gezet. Inwoners bepalen welke onderwerpen er in het plan staan en denken na over oplossingen en ideeën. Gemeente Moerdijk, Surplus, Politie Zeeland/West-Brabant, Woonkwartier en Groenhuysen zijn daarbij de helpende hand. Een gebiedsplan is niet statisch, maar wordt steeds aangepast aan actuele ontwikkelingen en behoeften. De stadstafel Klundert komt vijf keer per jaar een avond bij elkaar om onderling af te stemmen.
Kijk op www.moerdijk.nl/gebiedsplannen voor meer informatie.

Projecten