Help de Regio West-Brabant en vul de enquête in

Geplaatst: 26-4-2017

Lynn Mentjens is vierdejaars studente aan de NHTV in Breda en is momenteel bezig met afstuderen bij de organisatie Regio West-Brabant. Het doel van haar onderzoek is te onderzoeken hoe de regio sterker als (toeristisch) merk op de kaart gezet kan worden, meer bezoekers kan trekken om zo meer toeristische bestedingen te genereren. Belangrijk voor de regio en dus Moerdijk.

Tijdens het vooronderzoek is naar voren gekomen dat inwoners van de regio een belangrijke rol spelen in de promotie van West-Brabant. Met een enquête wil ze graag inzicht krijgen in de potentie van de inwoner als promoter van eigen dorp/stad, gemeente en regio. In de enquête wordt onder andere gevraagd naar de relatie met de woonplaats en over kenmerkende thema's van West-Brabant die ingezet kunnen worden voor de toeristische promotie van de regio. De enquête bestaat uit drie inleidende vragen, zestien inhoudelijke vragen en vier afsluitende vragen. Het beantwoorden van de enquête kost slechts vijf minuten van uw tijd!

Dus: vul de enquête in, laat uw e-mailadres achter en maak kans op een weekendje weg voor twee personen t.w.v. € 200,- in West-Brabant rondom één van deze thema's. Meedoen dus!

Vul de enquête in!