Nieuwe start Jongerenraad Moerdijk

Geplaatst: 4-4-2017

De Jongerenraad van de gemeente Moerdijk bestond al sinds 2015, maar krijgt binnenkort een nieuwe boost. Het functioneren van de huidige Jongerenraad is de laatste tijd op een laag pitje komen te staan. Wij erkennen echter wel het belang van jongerenparticipatie binnen de gemeente en gaat ons de komende tijd richten op een succesvolle doorstart van de Jongerenraad.

Jongeren betrekken

In februari was er nog de succesvolle jongerengemeenteraadsdag voor scholieren. Daar willen wij graag op voortborduren door de Jongerenraad nieuw leven in te blazen, want ook jongeren hebben een stem! 

Pizzasessie

Als kickstart voor de Jongerenraad willen wij om tafel met jongeren uit de verschillende kernen van onze gemeente. Tijdens een zogenaamde pizzasessie luisteren wij naar de wensen en behoeften van de jongeren in de gemeente. Zoals de naam al aangeeft: doen wij dit op een informele manier, met een lekkere pizza. 

Daarom een oproep aan alle jongeren tussen de 14 en 25 jaar oud, die geïnteresseerd zijn in onze gemeente, meld je aan!  Dit kan door te mailen naar info@moerdijk.nl. Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor één van de pizzasessies in Zevenbergen of Willemstad! Hierbij geldt: VOL=VOL!