Indigo organiseert informatieavond 'Omgaan met borderline'

Geplaatst: 7-6-2017

Borderline is een emotie-regulatie-stoornis. Dat wil zeggen dat alles draait om emoties. Het leven met iemand met borderline is voor naastbetrokkenen, zoals ouders, partners, kinderen, broers en zussen niet altijd makkelijk. Emoties kunnen hoog oplopen. Daarbij ervaart u misschien onzekerheid, schuld, boosheid, medelijden of verdriet. Maar vooral ook angst voor hoe de toekomst er uit ziet. De zorgtaken trekken een zware wissel op het (sociale) leven van naastbetrokkenen.

Voor familieleden en naastbetrokkenen van volwassenen mensen met een borderline stoornis organiseert Indigo Brabant op donderdag 15 juni 2017 een informatiebijeenkomst in Zevenbergschen Hoek. Ook professionals die meer willen weten over borderline zijn uiteraard welkom.

U bent van harte welke in De Zevensprong: Olavstraat 29, Zevenbergschen Hoek. Tijdstip 19.30 – 22.00. Inloop vanaf 19.15 uur.

Tijdens de bijeenkomst wordt besproken:

  • wat borderline is
  • waardoor het gedrag ontstaat
  • welke invloed naastbetrokkenen kunnen hebben
  • grenzen aangeven
  • communicatie

Aanmelden of vragen?

Hiervoor kunt u contact opnemen met Anna-Reina van der Sluis via telefoonnummer: 088-0161800 (kies optie 1) of (bij voorkeur) via e-mail: a.vandersluis@indigobrabant.nl