Vanaf maandag 27 maart gratis compost bij het milieustation

Geplaatst: 22-3-2017

Vanaf maandag 27 maart 10:00 uur kunnen alle inwoners van de gemeente Moerdijk gratis een zak compost ophalen bij het milieustation in Klundert. Dit kan dagelijks tussen 10:00 en 15:00 uur tegen inlevering van de coupon uit de Moerdijkse Bode en zolang de voorraad strekt. De actie eindigt op zaterdag 15 april 2017.

Van Afval naar Grondstof

Met deze actie wil de gemeente u bedanken voor de inspanning om groente-, fruit- en tuinafval te scheiden. Zo kan het goed gerecycled worden en wordt er onder andere deze compost van gemaakt. De compost is gecertificeerd en onder andere geschikt voor de aanleg en onderhoud van tuinen en gazons.

Knip de bon uit de Moerdijkse Bode

In de Moerdijkse Bode van woensdag 22 maart 2017 vindt u op pagina 10 een coupon. Tegen inlevering van een ingevulde coupon krijgt u een zak compost. Eén zak per huishouden. Op = op. Het kan druk zijn op het milieustation, houdt u alstublieft rekening met elkaar.

Ontvangt u de Moerdijkse Bode niet huis-aan-huis? Download dan onze pagina uit de Moerdijkse Bode met de coupon.

Tips

Tips voor het prettig scheiden van gft-afval bij warm weer of juist bij vorst vindt u op mijnafvalwijzer.nl of in de AfvalWijzer-app. Hier vindt u ook scheidingsinformatie: wat is gft-afval en wat is het niet?

Meer over huishoudelijk afval in onze gemeente vindt u op onze afvalpagina’s