Het Huis van de wijk in Standdaarbuiten

Geplaatst: 30-5-2017

Iedere eerste en derde woensdag van de maand van 10.00 uur tot 11.00 uur is het Huis van de wijk in Standdaarbuiten geopend. Het is een plek waar activiteiten worden georganiseerd en waar inwoners van Standdaarbuiten terecht kunnen voor informatie, advies of hulpvragen aan professionals, zoals de wijkzuster, woonkwartier of de sociaal werker. Kom eens kijken en maak kennis met de activiteiten!

Huis van de wijk Standdaarbuiten in                
“De Standaert”
Timberwolfstraat 5
4758AJ Standdaarbuiten

Voor wie

Het Huis van de wijk is een ontmoetingspunt  voor en door inwoners van Standdaarbuiten, professionals, vrijwilligers en organisaties.  Het is een plek waar activiteiten worden georganiseerd en waar men terecht kan voor informatie, advies of hulpvragen aan professionals, zoals de wijkzuster, woonkwartier of de sociaal werker. Het is een punt waar hulp, diensten en ondersteuning dichtbij in samenspraak met het dorp worden georganiseerd.

Het Huis van de Wijk is een voorziening die is opgezet in samenwerking met de Dorpstafel van Standdaarbuiten. Het is bedoeld voor jong en oud, die behoefte hebben iets te doen met en voor elkaar: een praatje maken, iets willen delen, leren van elkaar.

Ideeën zijn welkom!