3FM-dj’s in Zevenbergen tijdens bruisend Winterwonderland

Geplaatst: 11-12-2019

Nieuwsbericht afbeelding

Een overdekte ijsbaan van 250 m2, een snowboard-simulator en pinguïns vangen. Het is slechts een greep uit de attracties van het Winterwonderland dat van 19 t/m 23 december neerstrijkt in het centrum van Zevenbergen. De dj’s van 3FM Serious Request, die donderdagavond met hun estafette-wandeltocht door Zevenbergen trekken, maken het feest compleet.

Skiën in hartje Zevenbergen? Tijdens Winterwonderland gaat het gebeuren. Kinderen kunnen hun energie kwijt op onder andere het Tiroler springkussen en bij het sneeuwpop-ringwerpen. En vergeet de Klûntocht langs de Zevenbergse kroegen niet, waarbij deelnemers met een volle Klûnkaart de eerste Zevenberge Klûnpin in de wacht slepen.

Leven in de brouwerij

De attracties, inclusief de ijsbaan, zijn gratis. Een Klûnkaart voor de kroegentocht kost €5. Wie meedoet aan de Santa Run betaalt €10; groepen krijgen korting. De opbrengst gaat naar het goede doel. De organisatie van Winterwonderland is in handen van het Centrumteam. “Een prachtig initiatief”, vindt wethouder Désirée Brummans, die samen met haar collega Thomas Zwiers het Zevenbergse centrumontwikkelingsproject in de portefeuille heeft. “Dit is wat we voor ogen hadden met het Centrumteam”, vult Zwiers aan, “Bewoners en ondernemers die samen mooie evenementen organiseren, zodat er leven in de brouwerij blijft tijdens de werkzaamheden in het centrum.”

In actie voor het Rode Kruis

Als kers op de taart is de Zevenbergse Markt donderdagavond een “Chequepoint” voor 3FM Serious Request: The Lifeline 2019. Drie teams 3FM-dj’s lopen van Goes naar Groningen terwijl ze live radio maken en acties bezoeken die luisteraars organiseren. Na 6 uur lopen wisselen de dj’s elkaar af. Dat doen ze op 19 december tussen 18.30 en 20.30 uur op de Zevenbergse Markt. 3FM zorgt daarbij voor entertainment, in samenwerking met bewoners en verenigingen. 

Programma en kaarten

Het complete programma van Winterwonderland staat op www.winterwonderland.info. Kaarten voor de Santa Run en Klûnkaarten bestellen gaat ook via deze website.