Verschillende themabijeenkomsten in De Ankerkuil

Geplaatst: 21-11-2019

Nieuwsbericht afbeelding

Voor het einde van het jaar worden er een aantal interessante activiteiten georganiseerd in het Huis van de Wijk De Ankerkuil in het dorp Moerdijk. Geinteresseerd?

Wonen in je 1-tje 

Dinsdag 26 november 2019 van 10.00-12.00 uur - door Indigo

Samen gaan we in gesprek over het veilig en prettig blijven wonen in uw eentje.Wat is daar voor nodig in deze veranderende wereld? Wat mag u verwachten van een ander en wat moet u zelf doen? Voor uw veiligheid, voor uw gezondheid, voor uw contacten en activiteiten. Want onder andere deze zaken zijn nogal bepalend voor een zo gezond en aangenaam mogelijk leven. Een praktische ochtend met veel tips en handvatten.

Financiële voorzieningen

Dinsdag 3 december 2019 van 10.00-12.00 uur - door Geld & Recht, Sociaal Raadsliedenwerk Surplus sociaalraadslieden@surplus.nl

Een informatie-ochtend over huur- en zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag, kindgebondenbudget en de financiële regelingen van de gemeente Moerdijk (zoals de bijzondere bijstand).

Burn-out 

Dinsdag 10 december 2019 van 10.00-12.00 uur - door Indigo

Deze ochtend gaan we in gesprek over burn-out. Een veel gehoorde term tegenwoordig. Wanneer het zich aandient heeft het vaak een negatieve invloed op de lichamelijke en geestelijke weerbaarheid. U ziet er steeds meer tegenop om iets te doen, heeft een gebrek aan energie, kunt zich moeilijker concentreren. Deze ochtend krijgt u meer inzicht in stress verhogende factoren die een burn-out kunnen veroorzaken. Kortom: Wat is het, hoe krijgt u het. En vooral, hoe kunt u het mogelijk voorkomen en mogelijke oplossingen.