Start verkoop nieuwbouw Driehoefijzersstraat Zevenbergschen Hoek in november

Geplaatst: 2-10-2019

Nieuwsbericht afbeelding

In november start de verkoop van 10 nieuwbouwwoningen aan de Driehoefijzersstraat in Zevenbergschen Hoek. Daarmee gaat een lang gekoesterde wens van het college van burgemeester en wethouders in vervulling.

Het college heeft stevige ambities op het gebied van woningbouw. De locatie aan de Driehoefijzersstraat waar voorheen drankenhandel Van der Made was gevestigd, staat al lang op de nominatie als nieuwbouwlocatie. In 2016 sloot de gemeente voor de ontwikkeling van dit gebied een overeenkomst met ontwikkelaar Hazenberg uit Vught. Bij de uitwerking van de plannen bleken deze, mede gezien de snel stijgende bouwkosten, niet haalbaar. 

Vlot getrokken

“Om het plan vlot te trekken, ben ik opnieuw in gesprek gegaan met de firma Hazenberg. Wij willen immers snel woningen realiseren. Een en ander heeft geleid tot een beperkte aanpassing van de plannen, waarbij er nu wél een haalbaar plan ligt. Uiterlijk in november komen de woningen via een makelaar op de markt. Ik ben blij dat we met deze ontwikkeling niet alleen zorgen voor 10 nieuwbouwwoningen maar ook de entree van Zevenbergschen Hoek verfraaien.”, aldus wethouder Brummans.

Plan

Op de locatie komen 10 rij- en hoekwoningen met tuin gelegen aan het water. Wilt u op de hoogte blijven van dit nieuwbouwplan stuur dan een mail naar dewatergaard@hazenberg.nl