Spoedherstel spoorwegovergang Zevenbergschen Hoek woensdagnacht

Geplaatst: 24-9-2019

Nieuwsbericht afbeelding

In opdracht van ProRail zal Strukton Rail in de nacht van woensdag 25 op donderdag 26 september onderhouds-/herstelwerkzaamheden uitvoeren aan de overweg Bloemendaalse Zeedijk (t.h.v. huisnummer 37) in Zevenbergschen Hoek. Verkeer met bestemming Blauwe Sluis en Lage Zwaluwe wordt omgeleid via de Driehoefijzersstraat en de N285.

De conditie van de overweg is door de verhoging van het aantal vrachtwagenbewegingen de afgelopen tijd sterk in conditie achteruit gegaan. Dit zorgde voor geluidsoverlast en zorgen over de veiligheid. Strukton Rail voert de werkzaamheden uit tussen 24:00 en 06:00 uur. De bevloering van de overweg wordt verwijderd en het straatwerk wordt hersteld. Strukton Rail doet er alles aan het overlast tot een minimum te beperken. Wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met ProRail. De omwonenden worden door ProRail per brief geïnformeerd. 

Op de hoogte van spoorwerk in uw buurt

Woont of werkt u maximaal driehonderd meter van het spoor? Maak dan gebruik van de Spoorwerkcheck, de applicatie van ProRail die direct laat zien welke werkzaamheden in uw buurt gepland staan. Ontvangt u liever een mailtje wanneer men in uw buurt aan de slag gaat? Dat kan natuurlijk ook. Aanmelden kan via https://www.prorail.nl/omwonenden/check-het-spoorwerk-in-uw-buurt.