Moerdijk zet met inwoners eerste stappen voor ‘Moerdijk aardgasvrij’

Geplaatst: 14-12-2020

Op maandag 23 november vond de informatiebijeenkomst ‘Moerdijk aardgasvrij in 2050: maar hoe dan?’ plaats. Hoe was die bijeenkomst en hoe kunt 'm terugkijken?

Tijdens de online bijeenkomst ‘Moerdijk aardgasvrij in 2050: maar hoe dan?’ deden we een live peiling en presenteerden we de belangrijkste resultaten van de eerder afgenomen vragenlijst onder inwoners. Wethouder Désirée Brummans vertelde over de ambitie van de gemeente Moerdijk en met projectleider Eric Spithoven en expert Thijs Brandenburg keken we naar de eerste stappen en de alternatieven voor aardgas. Tot slot stonden we stil bij de vraag hoe u als inwoner betrokken kunt blijven.

Bijeenkomst terugkijken?

Heeft u de bijeenkomst gemist en wilt u deze terugkijken? Dat kan! Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail te sturen naar klimaat@moerdijk.nl onder vermelding van ‘terugkijken bijeenkomst Moerdijk aardgasvrij’. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de bijeenkomst of over aardgasvrij wonen. Of neem een kijkje op onze pagina over aardgasvrij wonen.